Befektetési kérdőív

Töltse ki ezt a kérdőívet egyszeri nemesfém befektetési szándék esetén

A befektetés célja

A befektetés időhorizontja

4 + 7 =

Töltse ki ezt a befektetési kérdőívet aranymegtakarítási szándék esetén

Kívánt aranymennyiség

Tervezett havi törlesztőrészlet

11 + 11 =

MAGYARÁZATOK

NYUGDÍJ ELŐGONDOSKODÁS

Nem szeretne az állami nyugdíjra hagyatkozni időskorában? Tart attól, hogy az állami- és a magán nyugdíjpénztárakkal együtt sem lesz olyan mértékű a nyugdíja, ami a megfelelő élet sztenderdet bebiztosítja, amihez az aktív korban hozzászokott?

VAGYON BEBIZTOSÍTÁSA

Tart attól, hogy vagyona értékét vesztheti az idők során? Jelenleg eredményes és sikeres korszakát éli, befektet és a befektetések értékvesztésével járó rizikót szét szeretné osztani több befektetési forma között?

INFLÁCIÓ MEGELŐZÉS

Növekvő nemzeti fizetőeszköz problémákkal számol? Tart a vásárlóerő csökkenésétől az infláció következtében és olyan fizetöeszközt szeretne birtokolni, ami a jövőben is megőrzi a vásárlóerejét?

SPEKULATÍV CÉLOK

Érzékeli a növekvő nemesfém igényt a világ piacain és ezáltal a értékük emelkedését? Van már tapasztalata más befektetési eszközzel és érzi, hogy a nemesfémek remek szolgálatott tehetnének z Ön számára?

 

Ezen feltételek figyelembe vételével kidolgozzuk a személyre szabott optimális nemesfém befektetési portfóliót.

MAGYARÁZATOK

250 GRAMM ARANYMENNYISÉGIG

250 gramm alatti aranymennyiséget megcélzó megtakarítási programjainkat azon ügyfeleinknek ajánljuk, akik szeretnék kipróbálni – kis elköteleződés mellett – ezt a megtakarítási formát. Ez az aranymennyiség a tulajdonosának egy alap vagyoni biztonságot tud jelenteni.

250 GRAMM – 500 GRAMM ARANYMENNYISÉG

250 g – 500 g aranymennyiséget megcélzó megtakarítási programjainkat azon ügyfeleinknek ajánljuk, akiknek fontos egy alapszintű vagyoni biztonság.  Egy ilyen aranymennyiség remek ajéndék lehet szeretteinek.

500 GRAMM – 1000 GRAMM ARANYMENNYISÉG

500 g – 1000 g aranymennyiséget megcélzó megtakarítási programjainkat azon ügyfeleinknek ajánljuk, akiknek fontos egy optimális vagyoni biztonság. Ez az aranymennyiség már remek vagyoni biztonságot tud jelenteni.

1000 GRAMM ARANYMENNYISÉG FELETT

1000 g aranymennyiség fölötti megtakarítási programjainkat azon ügyfeleinknek ajánljuk, akiknek fontos egy rendkívül stabil szintű vagyoni biztonság, amit a fizikai arany tud számukra jelenteni.

 

Ezen feltételek figyelembe vételével kidolgozzuk a személyre szabott aranymegtakarítási programot.